Blog categories

Comments

Outfit Luxe Life Lover

Korte broekjes, je ziet ze in allerlei vormen voorbijkomen de laatste tijd. Zo ook de classy short in het roze. Dit soort broekjes zijn helemaal hip deze zomer en daarom laat ik je graag zien hoe ik hem combineer.

Wie ben ik? Mijn naam is Emma Verschure, ik ben de blogger achter luxelifelover.com en op Instagram kan je me vinden onder @luxelifelover. Ik ben een enorme mode fanaat en houd wel van een beetje luxe. Ik ben 19 jaar oud, studeer fiscaal recht en economie aan de Hogeschool Rotterdam en vanaf 22 augustus zal ik voor 5 maanden stagelopen in Curacao. Vandaag schrijf ik een artikel op puurlijk.com over de toffe kleding set die ik ontvangen heb.

De look

De look die ik draag, bestaat uit de roze classy short, sunshine t-shirt blauw en een bandana cross roze. Dat bloesjes tof staan op een classy short dat weten we ondertussen wel, daarom koos ik voor een ander shirt, namelijk een t-shirt. Mocht je meer inspiratie willen wat je met dit soort broekjes kan? Volg me dan vooral op Instagram, want hierop deel ik regelmatig looks met zulke broekjes en wie weet haal jij daar ook wel je inspiratie uit.

Top | Short | Bandana

Ook weten we al een tijdje dat bandana’s helemaal hip zijn en daarom komt deze ook terug in de outfit. De kleur roze komt niet overeen, maar dat maakt ook helemaal niks uit. Hoe je hem draagt, op of onder je haar is helemaal up to you, ik draag hem over mijn haar, maar doe vooral wat jij fijn vindt. Naast bandana kan je hem ook prima gebruiken als haarelastiek als je dik haar hebt, bij dun haar zal dit minder fraai staan.

Ik draag slippertjes onder deze look, maar een sneaker, loafertjes, hakken of ballerina’s zullen er ook super onder staan. Dat is het lekkere van deze outfit, je kan hem maken zoals je zelf wilt. Mocht je een nettere gelegenheid hebben dan is dit broekje met hakken en een netjes bloesje erg leuk, ga je naar het strand, neem een t shirt of hemdje met slippertjes, ga je uit, kies dan voor een leuke top met sneakers, kortom je kan met dit broekje echt alle kanten op en dat maakt het ook gewoon superleuk.

Daarnaast is dit broekje heerlijk elastisch, hierdoor zit hij lekker los, gaat hij makkelijk aan en uit en zit hij nog strak om je heen ook. Afzakken zal hij zeker niet doen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *