Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt in de collectie van Puurlijk.

 

Dagelijks zijn we druk bezig om jou op de hoogte te houden van de laatste trends op het gebied van wonen & fashion. Onze collectie bestaat dan ook uit heel veel verschillende dingen; allemaal items waar wij heel blij van worden!

Het ontstaan: van droom naar werkelijkheid
Puurlijk is opgericht door Nieke. Zij heeft na haar studie interieuradviseur enkele jaren gewerkt als interieuradviseur en stylist. Voor haar ontbrak er een klein maar belangrijk deel; fashion. Zo is de combinatie interieur & fashion ontstaan!

In januari 2018 werd die nieuwe stap werkelijkheid: Nieke richtte Puurlijk op en bezocht verschillende locaties om toffe musthaves te verzamelen voor de webshop en op zoek te gaan voor de laatste trends. Zo reisde ze door heel Nederland, maar ook naar Duitsland, Parijs en Italië.

Dé perfecte landen om musthaves te vinden voor in je kledingkast en interieur! Van flaired broeken tot stijlvolle kussens: bij Puurlijk ben je aan het juiste adres om on-trend te blijven.

Keep in touch, stay tuned
Het assortiment wordt steeds groter én toffer, dus zorg dat je op de hoogte blijft van de nieuwste producten. Wil je niets missen? Volg Puurlijk dan op Instagram & Facebook, hier blijf je dagelijks op de hoogte van de nieuwste collectie!

Heb je vragen? Vul dan onderstaande contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!

Veel shopplezier!

Liefs, Nieke

 

 

Image module

*

*

Image module
Image module
Image module
Image module