Blog categories

Comments

Puurlijk wonen en lifestyle

Eindelijk is het zover: website en webshop is online!!

Als eerste zal ik mezelf voorstellen, mijn naam is Nieke, ik ben degene achter Puurlijk wonen & lifestyle. Direct na mijn middelbare school besloot ik om te gaan studeren voor interieuradviseur, want stilzitten naah dat is niet echt mijn ding! Dat kwam in deze opleiding helemaal goed, ik was creatief bezig en had veel contact met andere mensen. Toen begon mijn droom al, een eigen webshop hebben met kleding en woonaccessoires, met daarnaast de styling en de interieuradviezen. Daarin zitten namelijk alle dingen die mij bezig houden en wat ik leuk vind om te doen.

12 januari was eindelijk de dag aangebroken dat ik naar de kamer van koophandel ben gegaan om mijn droom waar te maken; een eigen webshop met kleding en woonaccessoires. En wat vond ik het enorm spannend, maar het stelde uiteindelijk echt niets voor… Ik heb mezelf dus druk gemaakt om helemaal niets!

Vooraf had ik natuurlijk al wat onderzoek gedaan maar direct na het gesprek bij de kamer van koophandel kon het echt beginnen, ik ben achter mijn laptop gedoken op zoek gegaan naar allerlei plekjes om de leukste items bij elkaar te zoeken voor in de webshop. Zo heb ik een deel gevonden in Nederland maar ben ik ook naar Parijs toe gegaan om daar veel leuks bij elkaar te zoeken. Zelf vind ik dat het goed gelukt is, maar begin nu toch wel een klein beetje zenuwachtig te worden naar jullie mening. Dus mochten jullie nog tips hebben of dingen waar echt nog iets aan veranderd moet worden, laat het me weten hieronder!

Op deze pagina vind je binnenkort ook alle tips en trends op het gebied van wonen en kleding. Maar voor nu wens ik jullie heel veel shop plezier!

Veel liefs, x Nieke

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *