Retourneren
Hebt u een product ontvangen wat om wat voor reden dan ook niet is waar u naar zoek op was? Dat is jammer! U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, een artikel retour te sturen. Binnen deze termijn kunt u beoordelen, passen en bekijken of het artikel is wat u ervan verwacht.

Deze herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat u het product thuis ontvangen heeft.

Hebt u een product ontvangen dat u wilt retourneren? Stuur ons een e-mail op info@puurlijk.com met daarin uw gegevens, welk artikel u retour wilt sturen en het liefste de reden.

Verpak het terug te sturen artikel in een goed afgesloten verpakking en laat eventuele prijs en/of merklabels aangehecht.

U kunt het goed verpakte pakketje terugsturen naar onderstaand adres, verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Puurlijk wonen & lifestyle
van Vroonhovenlaan 1D
5503CM Veldhoven

U bent aansprakelijk voor de aankomst van het pakket. Daarom adviseren wij om de retourzending als aangetekende pakketzending te versturen. Hiermee bent u verzekerd mocht er onderweg onverhoopt iets misgaan. Bewaar het verzendbewijs altijd goed!

Verwerking

Als wij uw artikel in goede staat hebben ontvangen en verwerkt dan ontvangt u van ons een e-mail en storten wij het bedrag direct terug. Hou rekening met de verwerkingstijd van verschillende banken en ga ervan uit dat het bedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de e-mail weer keurig bij u op de rekening staat.