(Verkoop)styling

Is jouw woning toe aan vernieuwing, maar nog niet toe aan nieuwe meubels? Mist er nog iets in je woonkamer? Kom je er zelf niet uit wat mooi en/of praktisch is? Wil je van jouw woning weer een thuis maken? Of wil jij je huis te koop zetten en wil je fotos op Funda zetten maar moet er nog iets aan de inrichting gebeuren? Of moet je huis sfeervol aangekleed worden voor een bezichtiging? Komt een van deze vragen in je op?? Neem dan contact op voor een styling advies.

Styling: voor €75,- * komt Puurlijk ongeveer 1 uur bij je thuis langs met allerlei accessoires en gaan we aan de slag met het plaatsen van deze vazen, kussens, lichtjes om een goed beeld te krijgen wat bij jou thuis mooi is om jouw woning meer sfeer te geven.
Bij een afname vanaf €200,- komen de kosten van €75,- te vervallen.

Verkoopstyling: Puurlijk maakt jouw woning helemaal klaar voor een bezichtiging of voor het maken van de foto’s. Moet er een kussentje bij, een kussentje af of juist een mooie bos bloemen op tafel gezet worden? Geen enkel probleem! Deze items kun je tegen een kleine huurprijs laten staan tot de foto’s gemaakt zijn of tijdens een bezichtiging. Afhankelijk van het aantal dagen zal hier een bedrag op afgestemd worden.

Neem hieronder vrijblijvend contact op.

Bent u toe aan een complete verandering, dit kan uiteraard ook. Kijk dan eens bij het kopje interieuradvies.

* Buiten een straal van 20km worden er reiskosten in rekening gebracht dit gaat om  €0,20 per km

Image module

*

*

Image module
Image module
Image module
Image module